Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ... ΑΤΑΚΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!

Ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη του Θρύλου επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στη νίκη των Πειραιωτών αλλά και στον Κώστα Φορτούνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 


«Σε κάθε παιχνίδι επιλέγουμε τους καλύτερους. Εμπιστεύομαι τον Φορτούνη. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει τον καλό εαυτό του. Του έχουμε ξεκαθαρίσει τι θέλουμε από εκείνον και τι πρέπει να αλλάξει. Έχει τεράστιο ταλέντο αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί μόνο το ταλέντο», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο:

 «Σήμερα δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ. Ηταν μία κακή αρχή. Αντιδράσαμε σωστά, βρήκαμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ. Ο Ηρακλής ήξερε τι ήθελε να κάνει, είναι καλή μάδα. Εμείς δεν ήμασταν καλοί αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα το οποίο θεωρούμε δίκαιο».

Για το αν φοβήθηκε σε κάποιο σημείο μην δεχτεί η ομάδα του και δεύτερο γκολ:

 «Στο πρώτο ημίχρονο η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καλοί. Και επιθετικά και αμυντικά. Δώσαμε την ευκαιρία στον Ηρακλή να δημιουργήσει ευκαιρίες και να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο αλλάξαμε πολλά πράγματα, αμυντικά και επιθετικά. Ο Ηρακλής δεν μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο παρά μόνο στο δεύτερο».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :