Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΟΝΟ... ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.!


Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε σε συνέντευξη για το τι είναι αυτό που του... λείπει περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο νυν αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε μία από τις πιο επικές ατάκες που έχουν ειπωθεί!

Τέσσερις σεζόν πέρασε στην γαλλική πρωτεύουσα ο "Ιμπρα" και ο απολογισμός του ήταν άκρως... εντυπωσιακός αφού πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα στη σειρά, 3 γαλλικά Σούπερ Καπ, 3 Λιγκ Καπ, 2 Κύπελλα Γαλλίας και 3 τίτλους πρώτου σκόρερ σε μία σεζόν, ενώ αποχαιρέτησε έχοντας πλέον την τιμή να είναι εκείνος ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όταν πάντως μίλησε στο "SRF Sport.fr" για το το είναι αυτό που θα του λείπει περισσσότερο από την Παρί τώρα που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 34χρονος Σουηδός αστέρας... "έδωσε ρέστα" αναγκάζοντας μέχρι και τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη να "λυθεί στα γέλια":

"Αυτό που μου λείπει περισσότερο από την Παρί είναι ο μισθός που έπαιρνα. Αυτό μου λείπει (210.000 λίρες την εβδομάδα)", δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς, για να προσθέσει αναφορικά με την νέα Παρί Σεν Ζερμέν που δεν θα στηρίζεται πλέον στον ίδιο:

"Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ δυνατή, απέκτησαν νέους παίκτες και η φιλοσοφία παραμένει η ίδια: να κατακτήσουν τα πάντα και να πάνε μακριά στο Champions League".

Φυσικά, ο Σουηδός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην σχέση που έχει αναπτύξει στους "κόκκινους διαβόλους" με τον Πολ Πογκμπά, τον άνθρωπο για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ δίνοντας 105.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους:

"Είναι εύκολα τα πράγματα, εγώ μιλώ και εκείνος ακούει. Ο Πολ είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο. Όμως θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, υπάρχει τεράστια πίεση πάνω του. Δεν τον γνώριζα αλλά τώρα μπορώ να πω ότι είναι μεγάλος επαγγελματίας".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :