Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ... ΑΛΑΦΟΥΖΟ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε επίσημα στους ισχυρισμούς του Παναθηναϊκού και με... σκληρές εκφράσεις για τον Γιάννη Αλαφούζο!

Η απάντηση του Ολυμπιακού ως επίσημη θέση της ομάδας:

Φοροφυγάς με ψεύτικο πόθεν έσχες. Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του.

Ωστόσο μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύει τους προσωπικούς του λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοχείων καλό είναι να μη μιλάει για νομιμότητα.

Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανιζόταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης έχει καταπλακωθεί - μεταξύ άλλων - και στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων φοροδιαφυγής, για την οποία είναι υπόλογος. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με 'δανεικό' και 'χαλκευμένο' πόθεν έσχες που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκειά τους με τσιρίδες και απειλές. Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας - η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή - έχει τελειώσει. Και κάτι τελευταίο.

Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και τις ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS