Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΠΟΥ ΤΑ... ΛΕΕΙ ΟΛΑ!


Για άλλη μία φορά απέδειξε πως έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και ότι δικαίως τον εμπιστεύεται ο Πάουλο Μπέντο.

Ο λόγος για τον Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος ήταν πολύ καλός κόντρα στον Ηρακλή, βοηθώντας τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στο να κατακτήσει τους 3 βαθμούς στο Καυταντζόγλειο, με την καταπληκτική ασίστ που μοίρασε στον Ιντέγε, ο οποίος σκόραρε και έκανε το 1-2.

Ο Πορτογάλος ξέρει να κρατάει εξαιρετικά τη θέση του στο χώρο της μεσαίας γραμμής και από εκεί να οργανώνει όλο το παιχνίδι των ερυθρόλευκων, ενώ έχει οξυδέρκεια που βοηθάει πολύ την ομάδα.

Ο 26χρονος μέσος έστειλε το μήνυμά του μέσω ανάρτησής του στο Instagram, το οποίο συνόδευε και μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο γκολ του Θρύλου.

Το μήνυμά του, έγραφε: «Το να είσαι μαζί είναι μία αρχή. Το να διατηρείσαι μαζί είναι πρόοδος. Το να δουλεύεις μαζί είναι επιτυχία».




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :