Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο... ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ανέφερε ότι... κακώς δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό στη φάση που πρωταγωνίστησε ο ίδιος.

«Έχουμε πεισμώσει που μας θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπήρξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στη φάση του Λευτέρη Ιντζόγλου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του παίκτη του Ηρακλή, ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν... ακούσιο το χέρι που έκανε και ότι για αυτόν τον λόγο δεν έπρεπε να υποδείξει παράβαση ο διαιτητής και ενώ από τη συγκεκριμένη φάση προήλθε η ισοφάριση των ερυθρόλευκων.

«Έχουμε πεισμώσει σε αυτό και γι΄ αυτό δουλεύουμε συνεχώς για να τους βγάλουμε ψεύτες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι», σχολίασε στον «Arena FM», αναφερόμενος στο γεγονός ότι χαρακτηρίζεται φαβορί για υποβιβασμό ο «Γηραιός».

Αναλυτικά μίλησε για:

- τη φάση του πέναλτι στην οποία ήταν πρωταγωνιστής: «Θεωρώ δεν ήταν πέναλτι. Δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω ήταν ακούσιο και ο Μπαρτολίνι γλίστρησε και εγώ πέφτοντας τη βρήκα με το χέρι και δεν έπρεπε ο διαιτητής να το δώσει και έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Αυτή η φάση έδωσε μεγαλύτερη ψυχολογία στον Ολυμπιακό μας πίεσε και κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ».

- το αν πίστευαν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη: «Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς και ειδικά μετά το 1-1, όμως λίγο η κούραση και λίγο η πίεση του Ολυμπιακού μας οδήγησε στην ήττα».

- τις κράμπες στο τέλος: «Πιστεύω αυτό οφείλεται ότι ήρθαν πολλά παιδιά αργά στην προετοιμασία. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτερα σε φυσική κατάσταση, θα βρούμε ρυθμό και πάμε καλύτερα».

- το ότι θεωρείται από κάποιους πρώτο φαβορί για υποβιβασμό ο Ηρακλής: «Έχουμε πεισμώσει σε αυτό και γι΄ αυτό δουλεύουμε συνεχώς για να τους βγάλουμε ψεύτες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε τα διοικητικά προβλήματα να τα αφήνουμε έξω από τα αποδυτήρια, αλλά άνθρωποι είμαστε και μας επηρεάζουν. Όμως από τη στιγμή που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάμε όλα».

- το περιστατικό με τον Ντεγκρά: «Λάθη γίνονται και δεν χρειάζεται να αντιδράει κάποιος έτσι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :