Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ... ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού θα παραταχθεί ο Ηρακλής στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο.

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ηρακλής την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, καθώς και στατικές φάσεις, με τα προβλήματα να είναι γνωστά.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται τέσσερις παίκτες, λόγω τραυματισμού: τον Μοντέιρο που ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα, τον Ζιαμπάρη που έκανε ατομικό, τον Κυριακίδη που δούλεψε στο γυμναστήριο και τον Στάμου που βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :