Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΟΝ... ΓΙΑΝΓΚ!

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη στη φετινή μαραθώνια σεζόν τον Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος έχει ξεπεράσει μεν πλήρως τον τραυματισμό των χιαστών, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα με «μικρό αποσπαστικό κάταγμα στο δείκτη του αριστερού χεριού» και θα φοράει ειδικό νάρθηκα για μερικές μέρες ακόμα.

Ο Γιανγκ δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα φιλικά των πρωταθλητών με Απόλλωνα Πάτρας στο Μέτσοβο και Λαύριο στο ΣΕΦ, αλλά η θέληση του νεαρού Αμερικανού σέντερ να πατήσει ξανά -έστω και σε φιλικούς αγώνες- παρκέ είναι τεράστια.

Το απέδειξε με την προσπάθεια που έκανε από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, αλλά στο λιμάνι τον... επανέφεραν στην τάξη, αφού όλη αυτή η επιθυμία, η βιασύνη και το πάθος που βγάζει ο Γιανγκ δεν θέλει και πολύ να γυρίσει... μπούμερανγκ.

Το προπονητικό και ιατρικό team των πρωταθλητών έχει από κοντά τον Γιανγκ και του εξηγεί σε κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικό είναι να μπει με αργά και σταθερά βήματα στον ρυθμό της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ όσο και αν δείχνει θηρίο στο κλουβί, δέχτηκε αυτά που του είπαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και θα κάνει λίγες μέρες ακόμη υπομονή προκειμένου να μην ρισκάρει το παραμικρό στην προσπάθεια επανένταξής του στο ροτέισον των πρωταθλητών...
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :