Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΤΟ... «ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ»!


Η Σάσκι Μπασκόνια ανακοίνωσε τη διαφοροποίηση της συνεργασίας της με την εταιρία οικονομικών υπηρεσιών Λαμποράλ Κούτσα, που ήταν ο βασικός χορηγός της την τελευταία τριετία, αλλά πλέον... δε θα βρίσκεται στο όνομα της ισπανικής ομάδας.

Οι Βάσκοι προς το παρόν θα αποκαλούνται με το κανονικό τους όνομα (Σάσκι Μπασκόνια) και όχι ως Λαμποράλ Κούτσα όπως γινόταν από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα, αφού η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα συνεχιστεί σε αυτό το επίπεδο παρόλο που η εταιρία θα εξακολουθήσει να τους ενισχύει οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών χαρακτηρίστηκε από αρμονία στην ανάπτυξη τους. Η ισορροπία ήταν τέλεια. Ο σύλλογος επωφελήθηκε οικονομικά και συνδυάστηκε με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η Λαμποράλ Κούτσα θα συνεχίσει τη διαφημιστική ενίσχυση του συλλόγου για ακόμα δύο σεζόν, αλλά από διαφορετικό πόστο. Η Σάσκι Μπασκόνια εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στην εταιρία που πίστεψε στο έργο της ομάδας και παρέμεινε πιστή όλα αυτά τα χρόνια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS