Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το παιχνίδι στο Καζακστάν ανάμεσα στην Αστάνα και την Γιουνγκ Μπόις, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη στο Β' όμιλο του Europa League.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές φάσεις, με τους Καζάκους να έχουν δοκάρι στο 38' με τον Ντεσπότοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, ωστόσο οι Ελβετοί στο 89' έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με σημαντικό «διπλό», όταν ο Ντουά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Έριτς.

Πλέον, Αστάνα και Γιουνγκ Μπόις, οι οποίες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Europa League με τον Ολυμπιακό, μετά το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής έχουν από έναν βαθμό.

Αστάνα: Έριτς, Σόμκο, Άνισιτς, Μάλι, Σίτοφ, Μακσίμοβιτς, Κάνιας, Μουζίκοφ (84’ Νουργκαλίεφ), Ντεσπότοβιτς (75’ Νουσερμπάγιεφ), Μπεϊσεμπέκοφ, Καμπανάνγκα (84’ Ταγκιμπέργεν).

Γιανγκ Μπόις: Μβογκό, Σούτερ, Νάχα, Μπέργκεν, Λέτσιακς, Σουλεϊμάνι (81’ Σχικ), Μπερτόνε, Ζακάρια, Κούμπο (92’ Αεμπίσερ), Φρέι (81’ Ντουά), Ραβέ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :