Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΕΤΣΟΣ : ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος δείχνει μέχρι στιγμής να έχει κερδίσει την... εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο.

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa League εμφανίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, μετά τη νίκη επί της Γιούνγκ Μπόις για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός αμυντικός δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρέτσος στο Novasports

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιούνγκ Μπόις: «Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Καταφέραμε στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγώνα. Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ πριν το ημίχρονο και αυτό μας έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια, τα οποία είναι στην έδρα μας και πιστεύω μπορούμε να μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός πως οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που φτάνει τις 100 νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Δεν είπαμε κάτι στα αποδυτήρια. Είναι πολύ μεγάλος αυτός ο σύλλογος, αποτελεί τιμή για όλους να φορούν αυτή τη φανέλα και ιδιαίτερα για εμάς τους νεότερους που είμαστε από την Ελλάδα, αφού ξέρουμε την αξία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δίνουμε το 100% και μέσα από την ομαδική προσπάθεια να φτάνουμε σε αυτά τα αποτελέσματα».

Για τη στήριξη του κόσμου στο πρόσωπό του: «Όταν μπήκα μέσα στο γήπεδο, στο πρώτο μου παιχνίδι με την Αρούκα, περίμενα να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Περίμενα να σκέφτομαι το γήπεδο, αλλά ήμουν τόσο συγκεντρωμένος που δεν άκουγα τι γινόταν γύρω μου. Είναι σημαντικό για όλους τους παίκτες, όχι μόνο για εμένα, να έχουμε τη στήριξη του κόσμου και με τον 12ο παίκτη να πετύχουμε πολύ μεγάλες νίκες».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εκείνον ο Πάουλο Μπέντο με τη χρησιμοποίησή του: «Εκείνο που πρέπει να κάνω είναι να δείχνω τις ικανότητές μου σε κάθε προπόνηση και να δίνω το 100%. Από εκεί και πέρα, είναι απόφαση του προπονητή αν θα με βάλει ή όχι. Αλλά είτε με βάλει είτε όχι εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο μας».

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ασχοληθεί με τον αγώνα με την Γιούνγκ Μπόις, όμως ο προπονητής θα μας πει πού πρέπει να προσέξουμε».

Για τον Εστεμπάν Καμπιάσο που δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος: «Εκτός από μεγάλη παρουσία σε αγωνιστικό επίπεδο, μας βοηθάει όλους και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Είναι μία φυσιογνωμία που κάθε προπονητής θα ήθελε να γνωρίσει. Όπως βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του που δεν φαίνονται μέσα στους θεατές».

Για το όνειρό του με τον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και προσπαθώ πολύ για αυτό τον στόχο. Θα ήθελα να φτάσω με την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσω πολλούς τίτλους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :