Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΙ... ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


Αφού διέκοψαν την προετοιμασία τους για να παραβρεθούν στην κηδεία της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν ξανά στο Μέτσοβο για να συνεχίσουν το πρόγραμμα τους.

Όταν έμαθαν τα θλιβερά νέα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε, έφυγαν για την Αθήνα προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου για να του συμπαρασταθούν και αφού έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της συζύγου του, Ιωάννας, επέστρεψαν στο Μέτσοβο προκειμένου να ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν οι πρωταθλητές έπιασαν ξανά δουλειά και θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πατρών σε φιλική αναμέτρηση, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, προτού επιστρέψουν στην Αθήνα για τον δεύτερο κύκλο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει περισσότερα αγωνιστικά τεστ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :