Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΑΥΤΟ... ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!


Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη νέα χρονιά των πολλών... ντέρμπι «αιωνίων», για τον νέο Παναθηναϊκό του Γιάννη Μπουρούση και για το πώς είναι ο ίδιος, προερχόμενος από τραυματισμό.

Ο «Πριντ» μίλησε στο περιθώριο της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ για...

...τη νέα χρονιά: «Η EuroLeague φέτος είναι ίσως πιο δίκαιη, γιατί πρέπει να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος και σ' ετοιμότητα απ' την πρώτη αγωνιστική, απ' το ξεκίνημα της σεζόν. Το Κύπελλο επίσης πιστεύω πως θα 'ναι περισσότερο ανταγωνιστικό, καθώς στα προημιτελικά θα υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ».

...το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω πως στα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν μετρά τόσο το τι ρόστερ έχεις, όσο σε τι ετοιμότητα βρίσκεσαι. Ακόμη και πιο παλιά, που ο Ολυμπιακός δεν είχε το καλύτερο δυνατό ρόστερ, τα παιχνίδια ήταν πάντα ανταγωνιστικά, όπως και το αντίθετο. Πάντα τα παιχνίδια αυτά ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα είναι ανατρεπτικά κι έχουν πάντα σασπένς κι ενδιαφέρον. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε πάρα πολύ, έκανε πάρα πολύ καλές μετεγγραφές. Πήρε και τον Γιάννη (Μπουρούσης), που ήμασταν συμπαίκτες πάρα πολλά χρόνια, τόσο στην Εθνική, όσο και στον Ολυμπιακό. Όλοι ευελπιστούμε να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνουν όμορφοι Τελικοί».

...την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε τη βοήθεια απ' τον ΟΠΑΠ. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο ΟΠΑΠ είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό, είναι δίπλα στο μπάσκετ κι είναι δίπλα στον Ολυμπιακό γι' ακόμη μία σεζόν. Θέλουμε κι εμείς με την προσπάθεια μας να διαφημίσουμε το σπορ και να το προβάλλουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να βγουν όλες οι πλευρές κερδισμένες απ' αυτή τη συνεργασία. Είναι σημαντικό πως τόσο η διοίκηση του ΟΠΑΠ όσο και του Ολυμπιακού βαδίζουν στον ίδιο δρόμο, έχοντας κοινή λογική».

...τον παράγοντα «υγεία»: «Μακάρι φέτος να 'μαστε υγιείς. Σίγουρα είχα μία έντονη και απαιτητική σεζόν πέρυσι. Μακάρι να 'μαι υγιής και να τα πάω καλά και φέτος, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, εξαρτάται κι απ' την ομάδα. Πέρυσι, σε ατομικό επίπεδο, η αγωνιστική σεζόν μού πήγε εξαιρετικά, αλλά φέτος είναι μία νέα σεζόν και περισσότερο απαιτητική στην EuroLeague, με πολλά παιχνίδια. Tο καλοκαίρι δυστυχώς δε μπόρεσα να βοηθήσω την Εθνική, καθώς ταλαιπωρήθηκα με τον τραυματισμό μου στο πέλμα, τραυματισμός που επιβαρύνθηκε περισσότερο με τα παιχνίδια στο τέλος, που ήταν απαιτητικά. Έχω ξεπεράσει, όμως, τον τραυματισμό μου, έχω δουλέψει το καλοκαίρι κι αυτή την στιγμή νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω ξεκουραστεί και νιώθω υγιής. Η χρονιά θα 'ναι μεγάλη, σίγουρα πάντα θα υπάρχουν αναποδιές, αλλά θεωρώ πως θα πετύχει όποια ομάδα θα' έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Όποια ομάδα θα 'χει διάρκεια στην απόδοση της, αυτή θα κατακτήσει και τους τίτλους στο τέλος. Από εκεί και πέρα, ατομικά, σίγουρα πρέπει ο καθένας να προσέχει τον εαυτό του και να προσπαθήσει να δώσει το κάτι παραπάνω. Πρέπει να προσέχει την ξεκούραση του και το σώμα του, ώστε να αποδώσει σε βάθος χρόνου αυτά που μπορεί».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :