Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΕΛΙΟΥΝΟΥΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!


Ο Ταρίκ Ελιουνούσι χρίστηκε σκόρερ κόντρα στη Βέροια και μίλησε για τα συναισθήματά του με την φανέλα του Ολυμπιακού και την παρουσία του στο Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής εξτρέμ είπε στη Nova: «Το να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι 6-1 είναι μια πολύ καλή αρχή για όλους, παίκτες, προπονητές, φιλάθλους, διοίκηση. Δείξαμε πως είμαστε σοβαροί: ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανέμορφη. Όταν βγήκα στον αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο, ανατρίχιασα και αν είναι να έτσι στην συνέχεια, ανυπομονώ και για τα επόμενα ματς.

Η αποψινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το Europa League: πρέπει να το κρατήσουμε αυτό ενόψει Γιούνγκ Μπόις. Θα είναι διαφορετικό ματς αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση.

Είναι εύκολο να προσαρμοστείς στον Ολυμπιακό. Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ. Όλοι μου έχουν φερθεί ωραία και είναι θετικοί. Ανυπομονώ για αυτά που θα έρθουν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :