Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ»! *ΗΧΗΤΙΚΟ*


Σε νέα ημέρα και νέα ώρα, κάθε Δευτέρα η Εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι Ένα του Πειραιά. Τη Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου η πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς!

Ανανεωμένη, σε νέα ημέρα και νέα ώρα επιστρέφει η εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι Ένα 90.4 του Πειραιά. Βάσει του διαφοροποιημένου προγράμματος, σε σχέση με την περσινή χρονιά, η ημέρα των εκπομπών μετατίθεται από την Πέμπτη για κάθε Δευτέρα. Παράλληλα αυξάνεται κατά μισή ώρα η διάρκεια της εκπομπής που θα εκπέμπει πλέον για 1,5 ώρα και συγκεκριμένα από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 12:00. Η επίσημη πρεμιέρα της εκπομπής για την νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Ενώ για τις ανάγκες της εκπομπής δημιουργήθηκε και επίσημη σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/MegaliMouAgapi/).

Ακούστε το ηχητικό μήνυμα:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :