Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!


Τον τελικό του Europa League έθεσε ως... στόχο ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Παράλληλα, ο σύμβουλος στρατηγικής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια νέα και πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία όμως πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Εχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά μας και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να πάρουν λεπτά συμμετοχής», είπε αρχικά σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του αγώνα ο Καρεμπέ.

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαγόταν σε συνθετικό χλοοτάπητα: «Σίγουρα μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, όμως, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες».

Για το γεγονός ότι όλοι θεωρούν τον Ολυμπιακό φαβορί για την πρώτη θέση, είπε: «Θέλουμε να αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε το φαβορί. Να πάρουμε τη νίκη σήμερα, όμως, είμαστε ακόμα στην αρχή».

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα: «Όλα είναι καινούργια. Νέος προπονητής, νέοι ποδοσφαιριστές. Εχουμε ποιότητα σαν ομάδα και όλα αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον τελικό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :