Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ!


Ο Τζόελ Κάμπελ δείχνει ν' αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη επίδραση μπορούν να έχουν οι ποδοσφαιριστές στη ζωή των παιδιών κι έκανε ένα μικρό... δώρο σε έναν πιτσιρικά, ο οποίος όμως έγινε ευτυχισμένος.

Ο διεθνής επιθετικός που πέρασε με επιτυχία από τον Ολυμπιακό, ανήκει στην Άρσεναλ και φέτος θ' αγωνιστεί δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έπαιξε στη νίκη (1-0) της εθνικής ομάδας της πατρίδας του κόντρα στην Αϊτή και μετά τη λήξη του αγώνα, χάρισε τη φανέλα του σε έναν μικρό θαυμαστή του.

Τα λόγια του, ωστόσο, ήταν εκείνα που θα πρέπει ν' ακούσουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ώστε να μη... «χάνονται» μέσα στην πίεση, τις απαιτήσεις και τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώνονται για την καριέρα τους.

«Ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνουμε πόσο ευλογημένοι είμαστε που κάνουμε αυτό που αγαπάμε και παίζουμε ποδόσφαιρο. Χαμόγελα όπως αυτό του μικρού, είναι οι λόγοι για να το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο. Για εμάς είναι κάτι πολύ μικρό να δώσουμε τη φανέλα μας, αλλά για κάποιους άλλους είναι κάτι που τους προκαλεί τεράστια χαρά» είπε ο Τζόελ Κάμπελ και έχει τρομερό δίκιο!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :