Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ : ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...


Σ' αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου διπλασιάζοντας τις νίκες του στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη κυριάρχησε στο παιχνίδι, είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι, και έδειξε πως έχει ποιότητα και θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Μαυρογενίδης, μετά τον αγώνα σημείωσε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Θέλουμε δουλειά. Κάθε ημέρα αυτό κάνουμε στο Ρέντη για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είναι κάτι που θέλουμε. Να καθαρίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια. Πρέπει όμως να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε και σ' αυτό το κομμάτι της τελικής προσπάθειας".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :