Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...


Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση αναφέρθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Κύπρου, με τον Δανό τεχνικό του αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, να λέει.

«Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλή ένταση, που ήθελαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες γενικά στο παιχνίδι, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο ματς. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, δεν μπορώ να έχω παράπονο πέρα από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο Κρίστιανσεν, για να συνεχίσει σχετικά με τον Αλωνεύτη και το γεγονός πως δεν έχει χρόνο συμμετοχής.

«Είναι δική μου απόφαση αυτή, το ποιοι ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιούνται». 

Όσον αφορά στον Αστίθ, κατέληξε. «Ο Αστίθ τις τελευταίες ημέρες είχε κάποιο μικροπρόβλημα. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου δέχθηκε ένα χτύπημα που του επιδείνωσε το πρόβλημα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :