Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΟΚΛΙΣΗ... ΧΑΤΕΡ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Στην εμπειρία που έχει ο Ολυμπιακός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στάθηκε ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χάτερ, που χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους... μεγάλη ομάδα.

Μεγάλη ομάδα με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά ματς είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Άντι Χάτερ και όσα ανέφερε μετά το τέλος του ματς.

«Παίζαμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και έχει και την εμπειρία του στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά.

Πήγατε στο ημίχρονο στους οπαδούς; Τι τους είπατε;
«Δεν μπορούσα να τους μιλήσω, αλλά τους έκανα νοήματα να συνεχίσουν την υποστήριξή τους στην ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο».

Τι θα κάνατε αν δεν είχατε τόσους τραυματίες; Θα παίρνατε τη νίκη;
«Προσπάθησα με τις αλλαγές που έκανα και τον τρόπο που έστησα στην ομάδα να κάνουμε κάτι παραπάνω επιθετικά. Η εξέλιξη του ματς όμως έδειξε ότι έλειπαν οι παίκτες – κλειδιά και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Πριν από το παιχνίδι είχατε πει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ομίλου. Σας έκανε εντύπωση ότι με τις κινήσεις των παικτών σας θα μπορούσατε να πάρετε κάτι παραπάνω;
«Όντως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό εκτός από τη φάση του γκολ. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μία δυνατή ομάδα και στο δεύτερο μέρος το απέδειξε».

Οι οπαδοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διοίκηση. Σας επηρέασε καθόλου;
«Δεν μας επηρέασε. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και αυτό που θέλαμε. Για αυτό το λόγο εξελίχθηκε ο αγώνας ομαλά».

Για τη φωτιά που έβαλαν οι οπαδοί της Γιουνγκ Μπόις: 
«Εγώ είμαι υπεύθυνος για το αθλητικό κομμάτι και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για την συμπεριφορά των οπαδών μας και τη φωτιά που έβαλαν στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του ματς. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :