Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ... (ΡΗΟΤΟ)


Τη δική του απάντηση, που είναι παράλληλα... υπεράσπιση στο πρόσωπο της Γενικής διευθύντριας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνας Τσιλιγκίρη, έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Χθες ορισμένοι έδειξαν και πάλι το πραγματικό τους πρόσωπο. Κάποια ΖΩΑ έβριζαν (μόνο από τα πληκτρολόγια μπορούν να βρίζουν, ειδικά αυτοί που βρίζουν γυναίκες) την Χριστίνα Τσιλιγκίρη, διευθύντρια του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Εκείνη τους απάντησε και τους αποκάλεσε ζώα. Λίγα τους είπε. Τα σάιτ ειδικού σκοπού, οι βόθροι του διαδικτύου αλλοίωσαν την πραγματικότητα για μια ακόμα φορά! Έγραψαν ότι η Χριστίνα αποκάλεσε ζώα όλους τους Παναθηναικούς! Φυσικά για αυτή την στοχοποίηση ενός ακόμα ανθρώπου της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δε θα δείτε ευαισθησία από κανέναν. Αλλά δε χρειαζόμαστε κανέναν εμείς. Εδώ είμαστε για όποιον θέλει και σας το έχουμε πει: Μας αρέσει καλύτερα το ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :