Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΣΤΗΝ... ΚΙΝΑ


Η Euroleague πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, φέρνοντας το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την προπονητική κουλτούρα της Γηραιάς Ηπείρου πιο κοντά στην Κίνα, με τη διεξαγωγή ενός... προπονητικού σεμιναρίου.

Η νέα καινοτομία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αφορά προπονητικό σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Κίνα, με την παρουσία κορυφαίων προπονητών του χώρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Euroleague στην ασιατική χώρα.

Για πρώτη φορά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", θα διοργανωθεί ένα τέτοιο σεμινάριο προπονητικής στη φετινή περιοδεία της Euroleague στην Κίνα, με το πρόγραμμα να είναι τριήμερο και να διεξάγεται στην Τσένγκντου στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου.

Παρόντες θα είναι όλοι οι προπονητές της κινεζικής λίγκας, της CBA, ενώ στο σεμινάριο θα μιλήσουν κορυφαία ονόματα της προπονητικής, όπως ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, ο πρώην προπονητής των Γκρίζλις και των Νετς, Λιονέλ Χόλινς, καθώς και ο πρώην προπονητής των Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι.

Ο Πασκουάλ θα κάνει μια παρουσίαση για την προετοιμασία των αγώνων και την επίθεση πικ εν ρολ, ο Μπάνκι θα δείξει μερικά πράγματα για την άμυνα ζώνης και τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα, ενώ ο Χόλινς θα ασχοληθεί με τους αιφνιδιασμούς και τις γρήγορες επιθέσεις.

«Θα είναι μεγάλη τιμή να συμμετάσχω σε αυτό το σεμινάριο και να επισκεφθώ μια τόσο ενδιαφέρουσα αγορά, όπως η κινεζική», είπε ο Πασκουάλ, ενώ ο Χόλινς τόνισε:

«Ανυπομονώ να έρθω και να συμμετάσχω στο σεμινάριο, αλλά και να περάσω καλά!», με τον Μπάνκι να συμπληρώνει:

«Ευχαριστώ την Euroleague για τη διοργάνωση μιας τόσο μοναδικής εκδήλωσης. Είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι μέρος αυτής. Για μένα και τους υπόλοιπους που θα μιλήσουν, θα είναι μια ευκαιρία να συναντήσουμε προπονητές, από όλον τον κόσμο και να ανταλλάξουμε τις ιδέες μας για το μπάσκετ.»

Η Euroleague από την πλευρά της, δια στόματος Σκοτ, υπεύθυνος για τις επιχειρήσεις της διοργάνωσης, σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα φέρουμε εξαιρετικούς προπονητές προπονητές στην Κίνα. Οι δεσμοί μας με το κινεζικό μπάσκετ ισχυροποιούνται κάθε χρόνο. Θα λάβει χώρα μια ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ των καλύτερων προπονητικών μυαλών μέσα και έξω από την Κίνα.»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :