Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΤΣΙ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η EUROLEAGUE!


Το τζάμπολ της σεζόν 2015-16 πλησιάζει και η Euroleague παρουσίασε το πώς διαμορφώθηκε και πόσο άλλαξε το ρόστερ του ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η Euroleague, με την έναρξη της σεζόν να είναι κοντά, επιχείρησε να... ακτινογραφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να παρουσιάσει στον κόσμο την ομάδα του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

«Δεν άλλαξαν πολλά στη διάρκεια του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό, με μόνο τρία νέα πρόσωπα στην ομάδα», αναφέρει αρχικά το άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, κάνοντας αναφορά στους Μπιρτς, Γκριν και Μαραγκό.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην περιφερειακή γραμμή των ερυθρόλευκων, που χαρακτηρίζεται ως «μια από τις πιο πολύπλευρη και επιθετική της Ευρώπης», ενώ για τη γραμμή των ψηλών γίνεται αναφορά κυρίως στους Πρίντεζη και Παπανικολάου.

Το άρθρο κάνει ειδική αναφορά στον Πάτρικ Γιανγκ ως τον αξιοπρόσεκτο παίκτη του ερυθρόλευκου ρόστερ, ενώ το συνολικό σχόλιο για τον Θρύλο ήταν ότι αποτελεί «μια μίξη δοκιμασμένων παλιών παικτών, επιστροφών που θα είναι σημαντικές για την ομάδα και νέων προσώπων που θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα!»

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :