Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE


Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Γιουνγκ Μπόις μίλησε ο Πέτρος Ξανθόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, όπου μάλιστα συμφώνησε με τις δηλώσεις Καρεμπέ για πρόκριση σε τελικό του Europa League.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έριξε... νερό στο μύλο της κουβέντας για την προσπάθεια πρόκρισης του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa League, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο Πέτρος Ξανθόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Ξανθόπουλος

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητες της. Βλέπουμε ότι η πατάει κάπως καλύτερα στα παιχνίδι και το έδειξε σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι από έναν αξιόλογο αντίπαλο».

Για τον συνθετικό χλοοτάπητα και τις ιδιαιτερότητες του: «Πρώτον το σκάσιμο της μπάλας είναι διαφορετικό. Φεύγει γρήγορα, είναι άλλα τα πατήματα, οι προσποιήσεις, τα σουτ. Είναι ένα διαφορετικό γήπεδο. Πρέπει να το συνηθίσεις για να αποδόσεις καλά. Πρέπει να παίζεις σίγουρα και δεν πρέπει να κάνεις ότι στο κανονικό χορτάρι. Πρέπει αν είσαι προσεκτικός για το πως το αντιμετωπίζεις».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα: «Ο Ολυμπιακός ήταν μπερδεμένος στους ρόλους και τις διαφοροποιήσεις των σχημάτων. Επέστρεψε η κανονικότητα και οι παίκτες κάνουν ότι τους ζητηθεί. Μέσα από αυτό, μαζί με τα αποτελέσματα που είναι πάντα σημαντικά, ο Ολυμπιακός ξεπερνάει τα στραβοπατήματα και τις ατυχίες. Οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν τρόπο να ξεπεράσουν τα προβλήματα και αυτό το πετυχαίνει ο Ολυμπιακός».

Για το αν μπορούν να παίξουν μαζί Μαρίν και Φορτούνης: «Ναι, γιατί όχι. Από τη στιγμή που προσπαθεί να το κάνει ο Γκουαρντιόλα φυσικά και γίνεται. Εύκολα Μαρίν και Φορτούνης μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια εντεκάδα».

Για τον Σεμπά: «Είναι παίκτης ομάδας ο Σεμπά. Θα δώσει τα πάντα για την ομάδα. Είναι ανάγκη σε κάθε ομάδα να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Όλοι οι προπονητές τον εμπιστεύονται και αυτό σημαίνει πολλά. Δεν είναι κλασικός Βραζιλιάνος, αλλά είναι παίκτης ομάδας, από εκείνους που θέλουν οι προπονητές».

Για την δήλωση Καρεμπέ περί πρόκρισης σε τελικό Europa League: «Ναι, συμφωνώ με αυτή την άποψη και είναι κάτι που πρέπει να έχει στο μυαλό της η ομάδα. Ο στόχος πρέπει να είναι ο ψηλότερος και αυτός φυσικά και είναι ο τελικός του Europa League. Είναι αυτονόητο το να θέλει μια ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τους εγχώριους αντιπάλους του Ολυμπιακού: «Κάθε φίλαθλος θέλει ανταγωνισμό, καλές ομάδες, καλά παιχνίδια και όχι σαν τα τελευταία πρωταθλήματα που ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του με αντίπαλο μόνο τον εαυτό του. Δείχνει το πρωτάθλημα φέτος ότι δυνάμωσαν άλλες ομάδες, πήραν καλούς παίκτες και υπάρχει ελπίδα. Δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί, αλλά κάποια πράγματα ήδη φαίνονται. Καλό για τη χώρα μας που ενισχύθηκαν οι μεγάλες ομάδες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :