Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ Ferrari


Στη Ferrari σχεδιάζουν να φέρουν αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες, ώστε να περάσουν εκ νέου πάνω από τη Red Bull, κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μετά την αρκετά καλή περσινή σεζόν, η οποία άφησε ελπίδες για το μέλλον, η φετινή δείχνει ότι η Ferrari δεν έκανε κανένα σημαντικό βήμα. Μπορεί οι διαφορές να έχουν μειωθεί, όμως στη Scuderia δεν το έχουν εκμεταλλευτεί αυτό.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Μαρανέλο έχει χάσει και τη δεύτερη θέση από τη Red Bull. Με σκοπό, λοιπόν, να την ανακτήσει, σχεδιάζει να φέρει αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες, κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση στον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Αν πάνε όλα καλά, μπορούμε να έχουμε ένα δυνατό πακέτο. Σε κάποιους αγώνες δε δώσαμε αυτά που μπορούσαμε, κάποιοι εξαρτιόνταν από μας και άλλοι λόγω πραγμάτων που συνέβησαν. Όμως, μέχρι τώρα δεν έχει εξελιχθεί όπως θα θέλαμε και δε βρισκόμαστε εκεί που θέλαμε», δήλωσε ο Γερμανός για τις ενδεχόμενες αναβαθμίσεις.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :