Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΙΣΤΑΣ Η FIA


Η FIA γνωστοποίησε ότι θα ερευνήσει το συμβάν με τον υπεύθυνο πίστας ή αλλιώς marshal, μετά την επανεκκίνηση του αγώνα στη Σιγκαπούρη.

Η επανεκκίνηση του αγώνα στη Σιγκαπούρη, μετά το ατύχημα του Νίκο Χούλκενμπεργκ, συνοδεύτηκε μ' ένα περίεργο συμβάν. Αυτό ήταν ότι ένας υπεύθυνος της πίστας ή αλλιώς marshal μπήκε εντός του σιρκουί για να μαζέψει συντρίμμια, τη στιγμή που έρχονταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ και οι υπόλοιποι.

Μόλις αντιλήφθηκε τα μονοθέσια έκανε ένα μικρό... σπριντ για να προλάβει να βγει εκτός και να μην έχουμε χειρότερα. Ωστόσο, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου γνωστοποίησε ότι θα ερευνήσει το εν λόγω συμβάν για να δει ποιος ευθύνεται για ό,τι συνέβη.

Πάντως, φαίνεται πως και ο ίδιος έκανε κάποιο λάθος, με δεδομένο ότι η διαδικασία της FIA είναι να επιβεβαιωθεί από το κέντρο ελέγχου του αγώνα (race control) πως είναι καθαρά και τα τρία κομμάτια της πίστας, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε γίνει.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :

MOBILE VERSIONS