Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Η Formula1


Στην αμερικανική εταιρεία Liberty Media θα πουληθούν οι μετοχές της Formula1 από τον Μπέρνι Έκλεστοουν έναντι 8,5 δις δολαρίων. Την Τρίτη το... deal των δύο πλευρών.

Οι φήμες για τον μελλοντικό ιδιοκτήτη της Formula1... δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες και στη Μόντσα αποδείχτηκε πως έχουν βάση. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για να περάσει η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αμερικανικά χέρια. Ο λόγος για τη Liberty Media, η οποία ανήκει στο Liberty Group, του οποίου ηγείται ο Τζον Μαλόουν.

Σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ο Μαλόουν ξεκίνησε συζητήσεις από τον Φεβρουάριο του 2014, όταν το όνομά του συνδέθηκε με ενδεχόμενη αγορά των μετοχών της F1. Μετά από 1,5... και κάτι χρόνο, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για πώληση των μετοχών έναντι 8,5 δις δολαρίων.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι μέχρι την Τρίτη (6/9) θα έχει ολοκληρωθεί το... deal. «Θα κάνω ό,τι έκανα πάντα. Το τι ρόλο θα παίξω είναι δική μου απόφαση», είπε στο Auto Motor und Sport ο ισχυρός άνδρας του σπορ ξεκαθαρίζοντας ότι η αλλαγή ηγεσίας δε θα επηρεάσει τη θέση του. Ωστόσο, οι φήμες στα πάντοκ δεν εγγυώνται για παραμονή του 85χρονου στη θέση του.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :