Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ FOX SPORTS ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό έκανε η ιταλική έκδοση του FOX SPORTS.

Το Ιταλικό ΜΜΕ αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου και στις αλλαγές που έγιναν στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Όπως είναι λογικό, την προσοχή των Ιταλών τράβηξαν οι ηγέτες της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης.

Ξεκινώντας λοιπόν, η ιταλική ιστοσελίδα έγραψε:

«Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, που έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές το κύπελλο το 2012 και το 2013. Μία ιστορική ομάδα με τεράστιο βάρος στην γηραιά ήπειρο, ικανή να κατακτήσει και το ελληνικό πρωτάθλημα παρά την παρουσία του Παναθηναϊκού. Την τελευταία σεζόν κατέκτησε τον τίτλο παρότι σταμάτησε στην Ευρώπη στο Top 16. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη τις φιλοδοξίες και τη μεγάλη τους παράδοση, οι Έλληνες θα προσπαθήσουν και φέτος να επιστρέψουν στο σπίτι τους την Ευρωλίγκα».

Στη συνέχεια οι Ιταλοί αναφέρθηκαν στον ηγέτη Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στις προσθήκες των Μπιρτς και Γκριν: «Στους "ερυθρόλευκους" πάντως αποφάσισαν να ξεκινήσουν με τις ανανεώσεις και στη συνέχεια με κάποιες προσθήκες που θα ανεβάσουν την ποιότητα του ήδη υψηλότατου σε θέμα αξίας ρόστερ τους. Η πρώτη κίνησή τους ήταν η ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δύο χρόνια, του πραγματικού αστεριού της ελληνικής ομάδας. Ο 34χρονος γκαρντ (και όχι 36χρονος που λανθασμένα έγραψε το ιταλικό σάιτ) προετοιμάζεται για την έβδομη χρονιά του στον Ολυμπιακό» για να συνεχίσουν σχετικά με το έτερό του… ήμισυ, τον Γιώργο Πρίντεζη, πως...

«Μαζί του θα είναι και ο άλλος μεγάλος αστέρας της ομάδας. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος την τελευταία του σεζόν σκόραρε 14 πόντους ανά παιχνίδι στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός… έχασε τον Ντάριους Οντομ Τζόνσον, που υπέγραψε στην Σάσαρι, αλλά και τον Ντι Τζέι Στρόμπερι που κατευθύνθηκε στην Μπεσίκτας και την Τουρκία».

Αναφορά έγινε και στον… δικό τους, τον Ντάνιελ Χάκετ, για τον οποία γράφτηκε πως «Ταυτόχρονα σε αυτήν την σεζόν, σημαντικότατο ρόλο θα έχει ο Ντάνιελ Χάκετ, ο βασικός πόιντ γκαρντ της εθνικής Ιταλίας. Ο Σφαιρόπουλος αναμένεται να του ζητήσει να αλλάζει συνεχώς τον ρυθμό, προερχόμενος από τον πάγκο κυρίως» για να καταλήξει το ενδιαφέρον αφιέρωμα της ιστοσελίδας (η οποία ανέλυσε και όλες της ομάδες της λίγκας) σχετικά με τους δύο νεοφερμένους του Θρύλου...

«Από την άλλη, τα νέα πρόσωπα για τον Ολυμπιακό θα είναι δύο: Ο Ερικ Γκριν και ο Κεμ Μπιρτς. Ο πρώτος είναι ένας Αμερικάνος γκαρντ, της τάξης του '91 και προέρχεται από τους Reno Bighorns, του NBDL, όπου και τελείωσε τη σεζόν με 26,5 πόντους ανά παιχνίδι. Ο Γκριν έχει ήδη παίξει στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2013/14, με την φανέλα της Μοντεπάσκι Σιένα. Ο Μπιρτς, είναι ένας σέντερ από τον Καναδά, της τάξης του '92, με πολύ καλά φυσικά προσόντα, και την ικανότητα να φέρει στους Ελληνες μεγάλη ένταση στην άμυνα της».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :