Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

H TOTAL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ TOTAL QUARTZ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής σχέσης συνεργασίας, για 4η συνεχή χρονιά, με την TOΤΑL HELLAS, θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, της TOTAL GROUP. Η TOTAL GROUP, έχει ως κύρια δραστηριότητα στην Ελλάδα τα λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας με την TOTAL HELLAS, μέλος της TOTAL GROUP ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως. Η υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο στο κορυφαίο Ελληνικό αθλητικό brand, δείχνει την αξία και την ανταπόκριση των επιτυχιών της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια καθώς και την αποδοτικότητα του Χορηγικού Προγράμματος μας. Η TOTAL HELLAS είναι ένα εξαιρετικός συνεργάτης και σημαντικός υποστηρικής τόσο της προσπάθειας της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και των δράσεων μας σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα για πολλά ακόμα χρόνια!»

Ο κα Ariane Vuilloud , η νέα Διευθύνων Σύμβουλος της TOTAL HELLAS από τον Σεπτέμβριο του 2016, δήλωσε για την συνεργασία:

« Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας και την στήριξη μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Η χορηγική στήριξη στον Ολυμπιακό που μετρά ήδη 3 χρόνια, σε συνδυασμό με τις αθλητικές επιτυχίες της ομάδας, έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αναγνωρισιμότητα της TOTAL στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για την TOTAL Hellas η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε στον Ολυμπιακό μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :