Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΙ Mercedes, Ferrari (PHOTOS)


Τις δοκιμές με τα ελαστικά του 2017 συνέχισαν οι Mercedes, Ferrari την Τρίτη σε Πολ Ρικάρντ και Καταλούνια, αντίστοιχα.

Λίγες μέρες μετά το Γκραν Πρι της Ιταλίας στη Μόντσα δόθηκε η συνέχεια των δοκιμών με τα ελαστικά του 2017. Η Pirelli έχει βγάλει ένα πρόγραμμα δέκα περιόδων και αυτές ήταν οι τρίτες και οι τέταρτες, αφού οι Mercedes, Ferrari τις συνέχισαν σε Πολ Ρικάρντ και Καταλούνια, αντίστοιχα.

Στη Γαλλία ο Πασκάλ Βερλάιν, που φέτος τρέχει για τη Manor και είναι προστατευόμενος των «ασημί βελών», μπήκε στο τιμόνι της τροποποιημένης W06, ενώ στην Ισπανία ο Κίμι Ραϊκόνεν σε αυτό της SF15-T, η οποία επίσης είχε τροποποιήσεις.

Αμφότεροι οι πιλότοι εστίασαν περισσότερο στην εξέλιξη των σλικ ελαστικών, παρά των βρόχινων, ώστε να μεταφέρουν τις πληροφορίες τους από τα κατά 25% πιο φαρδιά ελαστικά της επόμενης χρονιάς. Έτσι, οι δοκιμές θα συνεχιστούν το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, με τη Mercedes να πηγαίνει εκ νέου στην πίστα Πολ Ρικάρντ, αυτή τη φορά για δοκιμές με τα βρόχινα.





ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :