Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ Η... ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣ MVP!


Η ευχή του Βασίλη Σπανούλη για τη νέα σεζόν και η αφιέρωση του βραβείου του ως MVP της περσινής χρονιάς, όπου τα μεγάλα του σουτ έκριναν τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αν μη τι άλλο, η ατμόσφαιρα των περσινών τελικών δεν θύμισε σε τίποτα αντίστοιχους του παρελθόντος. Κατά την παραλαβή του βραβείου του ως MVP της Α1, ο αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στην βελτίωση που όλοι διακρίναμε στα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού κι ευχήθηκε... «να έρχονται στο γήπεδο τα νέα παιδιά για να βλέπουν τα ινδάλματά τους κι όχι να φοβούνται για αντικείμενα…».

«Ευχαριστώ που με τιμήσαμε με αυτό το βραβείο, το οποίο ανήκει σε όλη την ομάδα. Ίσως ακούγεται κοινότυπο, αλλά αυτό με εκφράζει σαν παίκτη. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στο staff, στη διοίκηση, στον κόσμο. Το οικογενειακό κλίμα μας εκφράζει.

Κάναμε ένα βήμα μπροστά στους τελευταίους τελικούς και εύχομαι αυτό να είναι ένα ξεκίνημα για υγιή αθλητισμό. Πρέπει να κερδίζει ο καλύτερος. Τα νέα παιδιά πρέπει να έρχονται στο γήπεδο να βλέπουν τα ινδάλματά τους και όχι να φοβούνται για αντικείμενα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια που έγινε και ελπίζω να συνεχιστεί», ανέφερε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :