Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΣΟ... «ΜΑΜΟΥΘ» ΖΗΤΑ Η NOVA ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER LEAGUE!


Από το κακό στο χειρότερο οδεύουν οι σχέσεις της Nova με την Super League, λόγω των συνεχών αναβολών του πρωταθλήματος.

Η συνδρομητική τηλεόραση ετοιμάζεται να  διεκδικήσει ως... αποζημίωση, για την απώλεια εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων, το ποσό των 5,6 εκ. ευρώ, με την λίγκα να αντιδρά έντονα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Live Sport», η Nova αξιώνει την έναρξη του πρωταθλήματος το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου, με τον ορισμό της 3ης αγωνιστικής και όχι της 1ης, όπως αποφάσισε η Λίγκα. Επίσης, θέλει οι δύο πρώτες αγωνιστικές να πραγματοποιηθούν ως εμβόλιμες στις  28-29 Δεκεμβρίου και 4-5 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι περισσότερες ΠΑΕ συντάσσονται με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος φέρεται να είναι ιδιαίτερα επικριτικός για την τακτική που ακολουθεί το συνδρομητικό κανάλι, στα τελευταία διοικητικά συμβούλια της διοργανώτριας αρχής του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :