Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» (PHOTO)


Ανακοίνωση σχετικά με την διαιτησία του Φωτιάδη στο Ηρακλής-Ολυμπιακός με... «καρφιά» προς τον Κύρο Βασάρα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρχίζοντας από τώρα την "κλάψα" μην τους... ξεφύγει καμία αγωνιστική!

Οι "πράσινοι" εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία του Ηρακλής-Ολυμπιακός, τονίζοντας παράλληλα προς τον Κύρο Βασσάρα οτι ο τίτλος του «εκλεκτού της UEFA» θα κριθεί από τις αντοχές που θα δείξει στις πιέσεις που θα δεχθεί...

Με τις τόσες αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ αλλά και τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σέβα, οι πράσινοι περίμεναν... στραβοπατήματα από τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, τον βλέπουν να πηγαίνει από νίκη σε νίκη χωρίς ν'αποδίδει κανένα σπουδαίο ποδόσφαιρο και είναι λογικό να τους έχουν ζώσει τα φίδια. "Δηλαδή, όταν θα παίξουν μπάλα τι θα γίνει;"

Πάντως, για τις φάσεις που ο διαιτητής σφύριξε σε βάρος του Ολυμπιακού, ούτε λέξη... Μία από αυτές ήταν το οφσάιντ που σφύριξαν λανθασμένα στον Καρντόσο όπως μπορείτε να δέιτε στη φωτογραφία...  



Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τη διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :