Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΡΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ... ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (PHOTOS)


Για την Ελβετία αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού.

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι φοράει ξανά ο Ολυμπιακός ο οποίος αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη, 14/9) για την Ελβετία όπου αύριο (Πέμπτη, 15/9) φιλοξενείται από την Γιανγκ Μπόις για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η αποστολή της ομάδας μας «πέταξε» λίγο μετά τις 10.00 με προορισμό την Βέρνη όπου εδρεύει η προσεχής μας αντίπαλος.

Όπως ανακοίνωσε από χθες (Τρίτη, 13/9) ο προπονητής κ. Πάουλο Μπέντο, η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.


Σήμερα στις 19:15 (18:15 τοπική ώρα) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο προπονητής μας κι ένας ποδοσφαιριστής στο Stade de Suisse όπου θα γίνει αύριο ο αγώνας. Αμέσως μετά (19:00 τοπική) τη συνέντευξη Τύπου θα προπονηθεί ο Θρύλος στο Stade de Suisse σε μια προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :