Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝ... ΔΡΑΣΕΙ! (PHOTOS)


Τρεις μαμάδες παιδιών της Κεντρικής Σχολής του Ολυμπιακού μιλούν για την... ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο.

Κάθε απόγευμα, μετά από την εργασία τους, χιλιάδες μαμάδες σε όλη την Ελλάδα ακολουθούν ένα δρομολόγιο. Παίρνουν από το χέρι τα παιδιά τους και ... τρέχουν σε γήπεδα, πισίνες και στάδια. Τα παιδιά ακολουθούν τον δρόμο του αθλητισμού και οι μαμάδες αλλά και οι πατεράδες είναι οι ... αφανείς ήρωες της υπόθεσης. Κάθε ημέρα στο γήπεδο, βλέπουν προπονήσεις, χαζεύουν τα παιδιά τους και επιστρέφουν μαζί τους στο σπίτι για να συνεχίσουν εκεί τις δουλειές αλλά και το διάβασμα για το σχολείο.

Τρεις μαμάδες που έχουν εμπιστευτεί εδώ και χρόνια τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό και την Κεντρική Σχολή του Ρέντη μίλησαν στο Οlympiacos.org για τον δύσκολο ρόλο τους. Η κα Ειρήνη Ευαγγελοπούλου-Κουντούρη, η κα Ελένη Μπακούρη-Τζάβα και η κα Μαριλού Καρατζά μπήκαν στο γήπεδο έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα παιδιά τους, φωτογραφήθηκαν και για μια ημέρα από αφανείς ηρωίδες μπήκαν σε πρώτο... πλάνο. Η κα Ειρήνη Ευαγγελοπούλου Κουντούρη από τον Πειραιά έχει τον γιο της τον Γιώργο πέντε χρόνια στη Σχολή του Ρέντη. Κάθε ημέρα είναι εκεί μετά από την δουλειά της για να στηρίξει το παιδί της. «Στηρίζουμε την επιλογή του παιδιού. Θέλουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Σίγουρα είναι δύσκολο και για τις μαμάδες και για τους πατεράδες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ αλλά είμαστε ευτυχισμένοι όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να κάνουν κάτι που τους αρέσει. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό είμαστε χρόνια εδώ», δηλώνει στο olympiacos.org.

Η «σκυτάλη» πηγαίνει στην κα Ελένη Μπακούρη-Τζάβα είναι από το Κερατσίνι έχει στην σχολή τον γιο της Γιώργο 7 χρόνια. Της αρέσει πολύ αυτή η καθημερινή διαδικασία όπως και το γήπεδο και δεν υπολογίζει κούραση: «Είναι δύσκολο και για μένα και για τον μπαμπά του Γιώργου. Μοιραζόμαστε τις ημέρες. Αυτό που θέλουμε είναι να περνάει καλά το παιδί και εδώ είναι καλά. Δουλεύω στη Μεταμόρφωση και το πρόγραμμα μου είναι πολύ πιεσμένο αφού είναι μεγάλη η απόσταση. Με τον Γιώργο πηγαίνουμε και στο γήπεδο και έχω γίνει και εγώ φανατική. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος και στο γήπεδο έχω την ευκαιρία να είμαι μαζί με το παιδί μου για κάποιες ώρες. Είμαστε εδώ στον Ρέντη 7 χρόνια και το παιδί έχει κάνει φίλους και του αρέσει. Όνειρο του είναι να παίζει στο Καραϊσκάκη και να φωνάζει για εκείνον η Θύρα 7».

Η κα Μαριλού Καρατζά έχει στην σχολή τον Άρη τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενώ παλαιότερα είχε για πολλά έτη τον μεγαλύτερο γιο της. «Μένουμε στα Σεπόλια και όπως καταλαβαίνεις όλη ημέρα τρέχουμε. Πάντα ήθελα το παιδί μου να είναι στον αθλητισμό. Δεν μας ενδιαφέρε το σπορ. Τα παιδιά μας επέλεξαν το ποδόσφαιρο και φυσικά τον Ολυμπιακό. Είναι σαν σπίτι μας εδώ το Ρέντη μετά από τόσα χρόνια. Το παιδί είναι καλά εδώ και αυτό έχει σημασία για τον γονιό. Θέλει να συνεχίσει στο ποδόσφαιρο και θα στηρίξουμε τις επιλογές του. Φυσικά όλες οι μαμάδες θέλουμε τα παιδιά μας να διαπρέπουν και στο σχολείο», λέει η σχετικά.

Οι τρεις μαμάδες φωτογραφήθηκαν με τους γιους τους, «έφαγαν» ντρίμπλες από αυτούς αλλά έδειξαν πως ξέρουν τα βασικά για το αγαπημένο άθλημα τους. Όλες οι μαμάδες του Ρέντη είναι για αγαπημένη ομάδα που με «προπονήτρια» την υπεύθυνη της σχολής κα Νίκη Μαρίτσα παίζουν μπάλα εντός και εκτός γηπέδων! Πάντως οι μπαμπάδες ... ζήλεψαν και σύντομα θα πάρουν την δική τους ρεβάνς.

* Για πληροφορίες και εγγραφές στην Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη (Γήπεδα Renti Arena, Πάροδος Αγίας Άννης 46) καλείτε στο τηλ: 210-3418000.






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :