Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ (PHOTOS)


Δράση στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας "Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών 2016".

Σε μια πολύ σημαντική ενέργεια προχώρησαν από κοινού οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο! Οι δυο Σχολές έδωσαν... ραντεβού με το ... περιβάλλον το Σάββατο 24/9 και οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους καθάρισαν την παραλία της Βάγιας στο Ηράκλειο!

Η Σχολή Ρεθύμνου ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα της Σχολής Ηρακλείου και ταξίδεψε οδικώς στο Ηράκλειο για να στείλει το δικό της μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι επικεφαλής των Σχολών, κ.κ Σχοιναράκης (Ηράκλειο), Καλογεράκης (Ρέθυμνο) μίλησαν στα παιδιά για την σημασία της δράσης που εντάσσεται στην παγκόσμια εκστρατεία "Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών 2016" και συνέστησαν να προσέχουν το περιβάλλον γιατί αυτό τους δίνει ζωή!

Μετά από την ολοκλήρωση της επιτυχημένης δράσης οι δυο Σχολές μας έδωσαν φιλικούς αγώνες και όλα τα παιδιά διασκέδασαν και έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα από την όμορφη Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός ενθαρρύνει δράσεις που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και συγχαίρει τις δυο Σχολές για την όμορφη ενέργεια τους.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :