Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ... Red Bull ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ!


Αρκετά είναι τα προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει η Γιουνγκ Μπόις. Ακόμα και στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Europa League, οι οπαδοί της ανάρτησαν πανό κατά των ιδιοκτητών.

Με λίγα λόγια, οπαδοί και διοίκηση δεν έχουν και τις... καλύτερες σχέσεις αυτή την περίοδο και ήδη εμφανίστηκε μια φήμη, που αν γίνει πραγματικότητα, μάλλον θα κάνει ακόμα καλύτερη τη Γιουνγκ Μπόις.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα blick.ch, η πασίγνωστη εταιρεία ισοτονικού ποτού Red Bull, σκέφτεται το ενδεχόμενο να... αγοράσει την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Θρύλου.

Δεν αποκαλύπτεται, ούτε σχολιάζεται τίποτα από τους ιθύνοντες τη Γιουνγκ Μπόις, αλλά ούτε και από τη Red Bull.

Η Red Bull έχει υπό τη σκέπην της τις ομάδες των Λειψίας και Σάλτσμπουργκ, με τις πορείες τους να είναι πάρα πολύ καλές, ενώ ο Ντίτριχ Μάτεσιτς, ο ιδιοκτήτης της Red Bull έχει και ομώνυμη ομάδα στη Formula 1, έχοντας στο ενεργητικό της πάρα πολλές επιτυχίες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :