Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE K20 ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!


Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα την Κυριακή (11:30) στο Ρέντη απέναντι στην Βέροια.

Στη... μάχη του Πρωταθλήματος Super League K-20 της περιόδου 2016-17 εισέρχονται το πρωί (11:30) της Κυριακής οι Νέοι του Ολυμπιακού. Πρώτος αντίπαλος για τους Πρωταθλητές είναι η ομάδα της Βέροιας και ο αγώνας της 3ης ημέρας της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Η ομάδα Νέων, η μοναδική στην ιστορία του Πρωταθλήματος Super League που έχει κατακτήσει δυο συνεχόμενους τίτλους και μάλιστα με μια ήττα σε κάθε σεζόν, αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1996, το 1997, το 1998 και το 1999 οι οποίοι φτάνουν τους 35. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με εμπειρία αλλά και ...νιάτα στο ρόστερ του και στόχος είναι η ατομική τους βελτίωση και η δημιουργία ομάδας που θα παίζει επιθετικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο και φυσικά θα έχει στόχο την κορυφή.

Οι προαγωγές...

Από τους Νέους και το καλοκαίρι του 2016 ποδοσφαιριστές προήχθησαν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα οι Μανθάτης, Ρέτσος, Ανδρούτσος έπαιξαν και στο Europa League! Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που τα τελευταία χρόνια είναι μέλη της μεγάλης ομάδας πέρα από το ταλέντο τους διακρίνονται και λόγω του χαρακτήρα τους ο οποίος τους βοηθάει να φτάσουν στον στόχο τους.

Τα προηγούμενα χρόνια η Κ-20 εντυπωσίασε στο UEFA Youth League στο οποίο παραμένει φυσικά η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει αγωνιστεί στη φάση των ομίλων (19 αγώνες). Φέτος αν και βάσει δυναμικότητας ανήκει στους ομίλους του Youth League ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετάσχει στη διοργάνωση η οποία έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση των ποδοσφαιριστών.

Προπονητής της ομάδας είναι για 3η συνεχόμενη σεζόν είναι ο κ. Βασίλης Βούζας. Συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο κ. Φώτης Στρακόσια ενώ γυμναστής είναι ο Θανάσης Ρωσίδης. Φυσιοθεραπευτής της ομάδας είναι ο κ. Αλέξης Καπετανάκης, ιατρός ο κ. Αλέξανδρος Κοϊνης και αθλητικός ψυχολόγος ο κ. Γιάννης Ζαρώτης. Αναλύτρια της ομάδας είναι η κα Κατερίνα Φαλίδα.

Βούζας: "Να συνεχιστεί η παραγωγή ποδοσφαιριστών"

Ο κ. Βούζας μιλώντας για τη νέα αγωνιστική περίοδο σημείωσε: "Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν σταματάς να δουλεύεις για το καλύτερο. Οι συνθήκες στην Ακαδημία είναι ιδανικές και εμείς οι προπονητές και όλο το επιτελείο έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε απερίσπαστα με στόχο να "φτιάξουμε" ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα αλλά και σ' άλλες ομάδες της Super League και του εξωτερικού. Βλέπουμε ότι η δουλειά των προηγούμενων χρόνων αποδίδει καρπούς αφού παιδιά από την Ακαδημία αγωνίζονται με αξιώσεις στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να ζητάμε το καλύτερο από τους παίκτες. Μια νέα χρονιά αρχίζει και οι στόχοι για τον Ολυμπιακό είναι πάντα ίδιοι. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων και φυσικά στόχος είναι και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος".

Ο αρχηγός Κώστας Μεγαρίτης δήλωσε: "Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος είναι σίγουρα στόχος αλλά το σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε και φέτος μια δυνατή ομάδα και μέσα απ' αυτή να εξελιχθούμε και εμείς ως ποδοσφαιριστές. Το Πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο αλλά με επιμονή, υπομονή και δουλειά θα τα καταφέρουμε.Φυσικά όλα τα παιδιά της ομάδας ονειρευόμαστε και έχουμε ατομικά ως στόχο ν' αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα και να βοηθήσουμε τον σύλλογο".

Το νέο... αίμα

Η ομάδα προχώρησε σε δυο μεταγραφές για την ενίσχυση της Κ-20. Ο Γιώργος Ξύδας από την Καλλονή όπου έπαιζε την περίοδο 2015-16 στην πρώτη ομάδα θα είναι φέτος μέλος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ενώ από τον ΑΟ Τύρναβος 2005 πήρε μεταγραφή για την ομάδα μας ο Δημήτρης Τασιούλης. Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 1997. Φυσικά νέο... αίμα για την Κ-20 όχι όμως και για την Ακαδημία είναι και οι 15 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1999 που έπαιζαν πέρσι στην Κ-17 και προβιβάστηκαν στους Νέους.

Οι ποδοσφαιριστές ανά ηλικία:

1996 (1): Βατουσιάδης Αντώνης

1997 (4): Τόλι Αρντίτ, Μεγαρίτης Κώστας, Ξύδας Γιώργος, Τασιούλης Δημήτρης.

1998 (15): Νικολάου Δημήτρης, Τζουμάκης Δημήτρης, Αγγελόπουλος Ιωάννης, Γαβαλάς Ιάσων, Βάρκας Ιωάννης, Βρουσάι Μάριος, Κηπουρός Κώστας, Κιρτζιαλίδης Κώστας, Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Στάθης, Μπέτσας Κώστας, Πανάγου Κώστας, Τσιλίκης Φώτης, Φουάσης Αντώνης, Χρήστου Κώστας.

1999 (15): Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αμπάρα Στέφανος, Αγιώτης Γιώργος, Αντωνόπουλος Βασίλειος, Γιανναράκης Αθανάσιος, Καμπετσής Αργύρης, Καράδαης Χρήστος, Κωστανάσιος Αθανάσιος, Μαρκουλάκης Χρήστος, Ξενιτίδης Γιώργος, Πέιος Νίκος, Σκαφίδας Δημήτριος, Τσιμπούκας Θωμάς, Χατζηιωαννίδης Ιωάννης, Χατζηχρήστου Χρήστος.

Επαγγελματίες

Από τους 35 ποδοσφαιριστές που έχει το ρόστερ της ομάδας Νέων οι 5 έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αυτοί είναι οι: Βατουσιάδης Αντώνης, Τόλι Άρντιτ, Μεγαρίτης Κώστας, Νικολάου Δημήτρης, Τζουμάκης Δημήτρης.

Οι Πρωταθλητές

Δεκαοχτώ (18) ποδοσφαιριστές της Κ-20 της σεζόν 2016-17 έχουν κατακτήσει το Πρωτάθλημα Super League K-20. Οι τέσσερις (4) εξ αυτών έχουν πάρει δυο (2) συνεχόμενα: Βατουσιάδης Αντώνης, Τόλι Άρντιτ, Μεγαρίτης Κώστας, Νικολάου Δημήτρης. Οι υπόλοιποι που έχουν πάρει ένα (1) Πρωτάθλημα Κ-20 είναι οι: Αγγελόπουλος Ιωάννης, Βάρκας Ιωάννης, Βρουσάι Μάριος, Γαβαλάς Ιάσων, Κηπουρός Κώστας, Κιρτζιαλίδης Κώστας, Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Στάθης, Μπέτσας Κώστας, Πανάγου Κώστας, Τζουμάκης Δημήτριος, Τσιλίκης Φώτης, Φουάσης Αντώνης, Χρήστου Κώστας.

Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας

Η προετοιμασία της Κ-20 ξεκίνησε στις 11/7 στο Ρέντη και το βασικό στάδιο της πραγματοποιήθηκε στα Χάνια του Πηλίου. Στο διάστημα των δυο μηνών που μεσολάβησε από την έναρξη της προετοιμασίας έως την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Super League η ομάδα έδωσε τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια:

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-3

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0

Ρήγας Φεραίος-Ολυμπιακός 0-3

Ολυμπιακός-Ατρόμητος Παλαμά 2-1

ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-0

Κηφισιά-Ολυμπιακός 1-3

Κισσαμικός-Ολυμπιακός 2-0

Αχαϊκή-Ολυμπιακός 1-1

Ολυμπιακός-ΑΟΤ Αλίμου 3-1

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :