Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΤΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΕΛ (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρώτη νίκη του στον όμιλο του Europa League και ετοιμάζεται για τη δεύτερη περιμένοντας την άλλη Πέμπτη τον ΑΠΟΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πλέκεται το... εγκώμιο των δύο αντιπάλων.

«Οι πιο πετυχημένες ομάδας στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα έρθουν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ για τον β’ όμιλο του Europa League», αναφέρεται στον υπότιτλο του δημοσιεύματος και αφορά το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Στο κείμενο επισημαίνεται ότι πρόκειται «για τις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες στον ελληνόφωνο κόσμο».

Φυσικά το στοιχείο που αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA είναι τα 43 πρωταθλήματα του Θρύλου και τα 25 του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Παράλληλα τονίζει πως αμφότερες οι ομάδες έχουν πανηγυρίσει και τα περισσότερα Κύπελλα, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν σηκώσει 27 εγχώριες κούπες και οι «γαλαζοκίτρινοι» 21…

Οσον αφορά το επιμέρους ρεκόρ των ερυθρόλευκων εντός έδρας σε 6 συναντήσεις με κυπριακές ομάδες είναι 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. 

Βεβαίως, στο Λιμάνι γνωρίζουν ότι κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται για την κορυφαία ομάδα της Κύπρου και είναι ένα ελληνόφωνο ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία. Ποιοτικά οι ερυθρόλευκοι υπερέχουν και με επιπλέον αβαντάζ την έδρα τους θέλουν το 2 στα 2 για να πλησιάσουν περισσότερο στην πρόκριση στις «32» ομάδες του Europa League.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :