Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΜΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA! (ΡΗΟΤΟ)


Παρά την χαμηλή συγκομιδή, η Ελλάδα πλησίασε την Κροατία, χωρίς να χάσει πολύ έδαφος και από την Ολλανδία.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr"...

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ κι όμως αυτό δε στοίχισε στην Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, καθώς κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την... στάσιμη Κροατία.

Έχοντας ξεμείνει μόνο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν πήρε ούτε τώρα βαθμούς, έπεσε στην 14η θέση και η Ελλάδα πλέον είναι σε... απόσταση βολής, χάρη στους βαθμούς που έδωσε η νίκη του ΠΑΟΚ στην Τσεχία.

Μάλιστα, η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει ότι θα κλειδώσει την 14η θέση, καθώς πρόκριση για τους Κροάτες - έστω και στο Europa ως 3οι - σε όμιλο με Γιουβέντους, Σεβίλλη και Λιόν, μοιάζει με... Γολγοθά.

Τα καλά νέα, βέβαια, δε σταματάνε εδώ! Ακόμα και σε αυτή την κακή ημέρα για την Ελλάδα, που έχασε ευκαιρίες, η Ολλανδία δεν κατάφερε να... ξεφύγει, αφού απέσπασε μία νίκη και μία ισοπαλία μέσα στο «Ευρωπαϊκό» τριήμερο και ακόμα η Ελλάδα είναι... ζωντανή στο - δύσκολο η αλήθεια είναι - κυνήγι της 13ης θέσης.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, η διαφορά από την Ολλανδία αυξήθηκε κατά 200 πόντους - όσο μία ισοπαλία - και πλέον είναι στους 563 βαθμούς.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :