Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ workshop ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Ο κ. Βούζας μίλησε στους προπονητές και γυμναστές της Ακαδημίας για το σεμινάριο που παρακολούθησε στο Άμστερνταμ.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ο προπονητής της Κ20 κ. Βούζας μίλησε στο εσωτερικό workshop σ’ όλους τους προπονητές και τους γυμναστές για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο "Periodisation Mentorship 2016" που διοργάνωσε τον Ιούνιο η WFA (World Football Academy) στο Άμστερνταμ.

Στόχος ου σεμιναρίου είναι η μεταφορά πληροφοριών και γνώσεων από τον κ. Βούζα προς τους προπονητές και τους γυμναστές γι' όλα εκείνα που συζητήθηκαν και αναλύθηκαν στο Άμστερνταμ.

Η ομάδα προπονητών και γυμναστών της Ακαδημίας υπό την καθοδήγηση του κ. Ελευθεριάδη δουλεύει καθημερινά και επιμορφώνεται με στόχο να προσφέρει το καλύτερο σ' όλα τα επίπεδα στους ποδοσφαιριστές. Αντικείμενο του εσωτερικού σεμιναρίου ήταν κυρίως ο εβδομαδιαίος προπονητικός προγραμματισμός κάθε ομάδας της Ακαδημίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :