Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (0-0) ΜΕ... ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!



Eίπαμε και εμείς! Δε θα φταίει για τη νέα γκέλα ο διαιτητής;

Μα φυσικά, δεν έδωσε... πέναλτι στον Εμποκού! 

Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που ούτε τον Ηρακλή με τα δευτερό-τριτα που κατέβηκε δεν μπορούν να κερδίσουν, προσπαθούν ακόμα και τώρα να βρουν κάποιον να φταίει! 

Ας δούμε όμως τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την λευκή ισοπαλία με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο για το κύπελλο Ελλάδας.



leoforos.gr : ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Ηρακλή (0-0) στη Λεωφόρο και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του.

Για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Οι «πράσινοι» έφτιαξαν ξανά φάσεις, είχαν κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, σε τρίτη διαφορετική διοργάνωση. Οι «πράσινοι» κόλλησαν στο 0-0 με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Λίγκας μέσα στη Λεωφόρο και φαίνεται πως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους ποδοσφαιριστές του που αποδοκιμάστηκαν στο φινάλε από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στη Λεωφόρο.

panathinaikos24.gr : Τριφυλλάρα βάλε ένα γκολ

Μετά τη Βέροια, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε και πάλι πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο. Έβραζε ο κόσμος, που αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες και τον Στραματσόνι, τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη το "τριφύλλι". Δεν έδωσε πέναλτι στον Εμποκού ο Καραντώνης

Ούτε τώρα. Τρεις μέρες μετά το ματς στη Βέροια, το… πάθημα δεν έγινε μάθημα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δημιούργησαν και πάλι πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Ηρακλή, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στο 0-0 για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου. Μοιραίοι Ρινάλντι και Ιμπάρμπο, δεν βοήθησαν ούτε οι αλλαγές, τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «πράσινους» και… ξεσηκωμός από τον λίγο κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες, ο οποίος αποδοκίμασε έντονα στο φινάλε. Έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι πάνω στον Εμποκού στο 39′ ο Καραντώνης
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :