Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΛΑ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 0-2 Ο ΠΑΟ! *VIDEO*


Άρχισε ωραία, αλλά τέλειωσε με... πόνο. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 0-2, αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί, δείχνοντας και πάλι τον... κακό ή τον πραγματικό του ευρωπαϊκό εαυτό κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης.

Δεν τα κατάφερε ο... ευρω-παίος στη Λιέγη καθώς ισοφαρίστηκε και έμεινε στο 2-2 παρόλο που προηγήθηκε με 0-2. Τα δυο γκολ του Ιμπάρμπο δεν έφταναν στο "τριφύλλι" που δέχθηκε ένα γκολ με πέναλτι και άλλο ένα από φάουλ που κόντραρε με αποτέλεσμα να μείνει στον έναν βαθμό και την... τελευταία θέση του ομίλου.

Πλέον η υπόθεση πρόκριση φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη για τους «πράσινους»!


ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Α. Γιάνκοβιτς): Ζιλέ, Φάι, Λαϊφης, Σολτς, Αντράντε, Ντοσεβί (64’ Μπενζά), Τρεμπέλ, Σισέ (72’ Ενόχ), Εντμίλσον, Μπελφοντίλ, Ορλάντο Σα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Σάμπα (46’ Ιβανόφ), Μολέδο, Κουλιμπαλί, Ζέκα (77’ Εμποκού), Λεντέσμα, Χουλτ, Βιγιαφάνες, Ιμπάρμπο, Λέτο (75’ Λουντ).

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :