Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΟΥΛ, ΑΓΙΟΝ ΚΑΙ... ΧΑΝΤΕΡ 100αρα ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΡΕΑΛ


Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζοντας σε διαφορετικές ταχύτητες επικράτησε της Ουνικάχα Μάλαγα με 101-90 στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Μαδριλένοι που στην 1η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, στην πρεμιέρα επικράτησαν της Ουνικάχα ξεκινώντας τη Liga Endensa με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ σε πρώτη και τρίτη περίοδο και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 30'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και με μπροστάρη τον Σέρχιο Γιουλ έκαμψαν την αντίσταση των Ανδαλουσιανών.

Για τους νικητές εκτός από τον Γιουλ (14π., 9ασ., 4ρ.) ξεχώρισαν οι Γκουστάβο Αγιον (16π., 8ρ.) και Οθέλο Χάντερ (12π., 3ρ., 2κοψ.).

Το δυσάρεστο για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague ήταν πως είδε τον Ρούντι Φερνάντεθ να τραυματίζεται.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 57-50, 71-73, 101-90

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :