Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ROTATION ΜΕ ΑΣΤΑΝΑ


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αστάνα στο Καζακστάν σε ένα κρίσιμο ματς για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του, με τον Πάουλο Μπέντο να προσανατολίζεται στο να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να... φρεσκάρει την ομάδα του.

Ο Πάουλο Μπέντο φοβόταν αρκετά το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λόγος για τον οποίο άλλωστε έπαιξαν όσοι έχουν τραβήξει το... κουπί του Οκτωβρίου, βγάζοντας με απόλυτη επιτυχία το δύσκολο πρόγραμμα που προηγήθηκε. Πλέον, λίγες μέρες πριν το ματς της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης", οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να αλλάξουν προσωρινά το... τσιπ, καθώς προηγείται το ματς της Πέμπτης (3/11, 18:00) κόντρα στην Αστάνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ένα ματς δύσκολο και παράλληλα κρίσιμο, αφού αν ο Ολυμπιακός δεν το καθαρίσει, θα δώσει στους Καζάκους την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο... κόλπο. Σε περίπτωση νίκης, αντίθετα, ο Θρύλος θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης, με δύο ματς να απομένουν.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα πάντως δεν είναι καν αγωνιστικά. Αρχικά, για να φτάσει και μόνο στο γήπεδο ο Ολυμπιακός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, πρέπει να κάνει ένα... επίπονο ταξίδι, καλύπτοντας μια απόσταση άνω των 5 χιλ. χιλιομέτρων ως την κεντρική Ασία. Όταν πλέον θα φτάσει στον προορισμό του, θα πρέπει να παίξει σε ένα πολύ ιδιαίτερο γήπεδο, με συνθετικό χλοοτάπητα, ο οποίος από μόνος του έχει δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους της Αστάνα. Άλλωστε, οι πρωταθλητές Καζακστάν παραμένουν αήττητοι στο «σπίτι» τους επί δέκα σερί ευρωπαϊκά ματς...

Από κει και πέρα, ο Πάουλο Μπέντο θα πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια του τελευταίου διαστήματος. Προκειμένου λοιπόν να παρουσιαστούν φρέσκοι οι ερυθρόλευκοι, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσουν και τη χημεία που έχουν βρει, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα... μίνι ροτέισον.

Αρχικά, ο Λεάλι θα επιστρέψει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια αντί του Καπίνο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει και ο Καρντόσο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ιντέγε όπως συνέβη και στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, ενώ μια θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί τόσο ο Καμπιάσο αντί του Μαρτίνς όσο και ο Μάριν αντί ενός εκ των δύο εξτρέμ -πιθανώς του Ελιουνούσι.

Ενδιαφέρον θα έχει παράλληλα να φανεί στις επόμενες προπονήσεις και το αν ο Μπέντο ρισκάρει με το να χρησιμοποιήσει από την αρχή και τον Ομάρ, αφήνοντας εκτός τον Ρέτσο και αλλάζοντας πτέρυγα στον Φιγκέιρας.

Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα έχει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του στην προσπάθεια του Μπέντο να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια αλλά και να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες του ενόψει Παναθηναϊκού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :