Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ... ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΡΙΝ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Ο Μάρκο Μάριν φαίνεται πως... επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού μετά το… διάλειμμα στο ματς με την ΑΕΚ. Η ανετοιμότητα του Κώστα Φορτούνη ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο της ενδεκάδας στον Γερμανό.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι πιο... διαφωτιστική σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής... Ο Φορτούνης, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, πολύ δύσκολα θα προλάβει και για αυτό το λόγο ετοιμάζεται εδώ και μέρες ο Μάρκο Μάριν για να βρεθεί στην ενδεκάδα. Ουσιαστικά η ανετοιμότητα του διεθνή χαφ ανοίγει το δρόμο της επιστροφής του Γερμανού στην ενδεκάδα του Θρύλου. Να θυμίσουμε ότι στο ματς με την ΑΕΚ δεν είχε αγωνιστεί λεπτό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες επιλογές της ενδεκάδας είναι ανοικτό ακόμα το αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Μιλιβόγεβιτς ή θα επιλέξει αυτή τη φορά τον Ρομαό. Αμφότεροι προέρχονται από Εθνικές υποχρεώσεις, αλλά Σέρβος μέσος είναι αυτός που έχει τραβήξει πολύ μεγάλο... κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, αν ο Ντε Λα Μπέγια δεν τα καταφέρει, τότε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αναγκαστικά θα περάσει ο Ρέτσος στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι ο Τσιμίκας.

Είναι ανοικτές πάντως ακόμα κάποιες θέσεις. Όπως το τι θα γίνει με τον Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός αμυντικός υποτίθεται αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) να επιστρέψει στην Ελλάδα και η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι ο Μπέντο θα τον αφήσει εκτός αποστολής.

Οπότε, το θέμα είναι, με τον Ρέτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ποιος από τους Βιάνα και Σιόβα θα περάσει δίπλα στον Μποτία; Όλα δείχνουν ότι ο Βιάνα θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ισπανού στόπερ. Ο Σιόβας σε αυτή την περίπτωση θα κάτσει στον πάγκο και θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα υπό τις οδηγίες του Μπέντο.

Από το Ρέντη απουσίαζαν μόνο οι Ντα Κόστα και Ελιουνούσι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :