Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΜΕ... ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Ο Μπέντο εξετάζει την πιθανότητα να πάει με... δεκάρι τον Τσόρι στη Νέα Σμύρνη και να τον πλαισιώσουν στα άκρα Μάριν και Σεμπά.

Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα μετόπισθεν το προβάδισμα έχουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσος.

Για το κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς. Για την θέση του επιτελικού ο Μάριν εμφανιζόταν ως φαβορί, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο σκέφτεται έντονα και τον Τσόρι γι' αυτήν την θέση.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Αργεντίνος "μαέστρος" θα είναι δεκάρι και στα δύο άκρα οι Σεμπά και Μάριν για να πάει κορυφή ο Ιντέγε ενώ κάποιοι δίνουν πιθανότητες και στον Πασιένσια, όπως έχουμε αναφέρει.

Για την... ιστορία ο Τσόρι είχε βάλει γκολ στο περσινό 1-3 του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο στην 16η αγωνιστική. Για τα άκρα βέβαια ακόμα υπάρχει η υποψηφιότητα του Ελιουνούσι και ακόμα και του Πάρντο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :