Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Με την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το δεύτερο ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ κόντρα στην Κύπρο, με τον Μίχαελ Σκίμπε να δοκιμάζει σχήμα 4-2-3-1 και Σταφυλίδη-Μανιάτη στα αμυντικά χαφ.

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της "γαλανόλευκης" για το ματς της Παρασκευής κόντρα στην Κύπρο στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ο Μίχαελ Σκίμπε δούλεψε και πάλι πάνω στο 4-2-3-1, με τον Γερμανό τεχνικό να καταλήγει πιθανότατα σε ένα δίδυμο Σταφυλίδη – Μανιάτη στα αμυντικά χαφ και τριάδα Μπακασέτα, Φορτούνη, Μάνταλου μπροστά τους.

Από εκεί και πέρα, στην πιθανή ενδεκάδα του Γερμανού τεχνικού, ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ο Καρνέζης στο τέρμα και στην άμυνα τετράδα με Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανωλά και Παπασταθόπουλο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :