Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Σ'αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στάθηκε άτυχη σε πολλά σημεία του αγώνα και από δικά της λάθη δέχτηκε δυο γκολ που έδωσαν τελικά τη νίκη στον αντίπαλο της.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 10' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου πολλά μέτρα έξω από την περιοχή ενώ στο 18' διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Τσερικλού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ηλιάδη.

Παρά τα δυο γρήγορα γκολ ο Ολυμπιακός επέβαλλε στη συνέχεια τον ρυθμό του στο παιχνίδι και μόλις στο 25' έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει. Ο Μούκα εκτελεί πολύ ωραία φάουλ έξω από την περιοχή και ενώ η μπάλα πάει προς τα δίχτυα η προβολή του Νικόλη την στέλνει άουτ!

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μετά και από τις αλλαγές που πραγματοποίησε ανέβασε πολύ τον ρυθμό του και συνέχισε να απειλεί την εστία της ΑΕΚ. Στο 60' ο Καρακώστας χάνει από πολύ κοντά μοναδική ευκαιρία να σκοράρει και τελικά το γκολ... έρχεται στο 72'. Ο Αρσενίδης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Γούλας και μειώνει σε 1-2. Η ομάδα μας πιέζει για την ισοφάριση αλλά δεν είναι τυχερή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε μετά από τον αγώνα: "Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους αφού στάθηκαν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά μετά από τα δυο γρήγορα γκολ που προήλθαν από δικά τους λάθη αντέδρασαν σωστά. Έχουμε πει ότι ο δρόμος είναι μακρύς και στόχος μας είναι μέσα από το ορθολογικό και συνδυαστικό παιχνίδι να βελτιώσουμε τα παιδιά σε κάθε αγώνα. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά σαν να είναι τελικός".

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και οι συνεργάτες του κ. Μπέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικολής(50' Αρσενίδης), Τιμολέων, Ασλανίδης, Μούκα (55' Ντότης), Τόλιος (55' Καρακώστας), Γούλας, Παπαδόπουλος (74' Παπαγεωργίου), Σουρλής, Κεραμιδάς (80' Τζανετής).

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Παππάς (59' Γεννηδουνιάς-80' Παπάζογλου), Καρβουνιάρης, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Σταμούλης (64' Βουτσινάς), Κατσικάς, Δημητρίου (59' Πανταζέλος), Τσερικλός, Γεωργιόπουλος (73' Αντωνόπουλος), Ματζουρανάκης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :