Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ


Σ' αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Αστέρας απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σ' όλο το παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ, είχε δυο δοκάρια αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έφυγε από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας μ' έναν μόνο βαθμό.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 18' με σουτ του Βοϊλη ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Ζιάκα. Στο 26' η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Κατσούκη ενώ στο 60' είχε άλλο ένα δοκάρι με τον Νεοφυτίδη. Στο φινάλε και παρά τα δοκάρια και την πίεση στην άμυνα του αντιπάλου ήρθε η ισοφάριση με γκολ του Γλέζου (93').

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος σημείωσε μετά από το παιχνίδι: "Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό μ' έναν καλό αντίπαλο που δεν ειναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά έχει ποιότητα στο ρόστερ του. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε απόλυτα και ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε μια φάση. Στο δεύτερο είχαμε πάλι δοκάρι και αν και πιέσαμε δεν κρατήσαμε το 1-0 αφού πληρώσαμε τις χαμένες ευκαιρίες μας και ισοφαριστήκαμε.Ήταν καλή η εμφάνιση αλλά όχι και το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κακάμης (63' Μαργαρίτης), Παπαγγελής, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (76' Μπέκος), Τσερκώνης (28' Φιτόπουλος), Βοϊλης, Κατσούκης (84' Τσιριγώτης), Ζιάκας (81' Παπαγεωργίου).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :