Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ... ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΟΚ!


Στο ματς της 8ης αγωνιστικής στην Super League K20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στον Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ και παρέμεινε αήττητος έχοντας σε 6 αγώνες, 5 νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωμνιστικό χώρο και ο Βασίλης Βούζας είδε την ομάδα του να καθαρίζει τον αγώνα με δύο στις καθυστερήσεις   Θανάσης Ανδρούτσος (45+1) και ο Γιώργος Ξενιτίδης (90+2). Ο Ολυμπιακός είχε ακόμη δύο δοκάρια, αλλά και δύο μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. 

Παρόλα αυτά, στον παοκ φωνάζουν για την... διαιτησία! 

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι με τον Ατρόμητο το Σάββατο (29/1) στο Ρουφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79' Καμπετσής), Τασιούλης (63' Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72' Ξενιτίδης) και Βρουσάι.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοτσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (56' Αηδονίδης), Κωνσταντίνου (46' Σταθόπουλος), Δημητριάδης (46' Τζοβάρας) και Χατζηδίμπας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :